August 3

Aandeel Shell | Verhoging dividend na klinkende kwartaalcijfers

0  comments

Shell heeft de 2e kwartaalcijfers bekend gemaakt en de kwartaalcijfers zijn steengoed! Onderaan de streep blijft er een hele dikke winst over en deze wordt voor een groot deel verdeeld onder de aandeelhouders. Dit betekent dat iedereen die een aandelen Shell bezit weer een mooi dividend kan verwachten binnenkort. Het dividend wordt verhoogt naar 25 dollarcent per aandeel Shell. Maar daarnaast gaat Shell voor 6 miljard dollar aandelen inkopen. Dit betekent dat er in de toekomst minder aandeelhouders zijn en dan hoeft de winst onder minder aandeelhouders verdeeld te worden. Wil je meer weten over de kwartaalcijfers van Shell en wil je weten wat de daggrafiek van het aandeel mij verteld? Kijk dan naar de video welke op Youtube staat. Ga er even voor zitten en je bent weer helemaal op de hoogte! Groeten Arne Wegman


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>