August 25

Crash Ali Baba | Nieuws, Fundamentele en Technische analyse

0  comments

Hoe zit het met Ali Baba? Een daling van 52%? Hoe kan dat?

Crash update Ali Baba

De crash Ali Baba was de afgelopen maanden een spannend schouwspel. Het aandeel Alibaba is sinds november 2020 onderuit gegaan. En wat heb ik daar van kunnen profiteren met 2 shortposities! Afgelopen week bedroeg de crash van Alibaba maar liefst 52% in 10 maanden tijd! In deze video vertel ik je al het fundamentele nieuws, kijken we met technische analyse naar de koersgrafiek en leg ik uit waarom ik nog steeds erg terughoudend bent om het aandeel Baba te kopen.


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>