July 7

Technische Analyse Tesla | Alibaba | Microsoft – False Breakouts of nu Long gaan?

In deze video bespreek ik de technische analyse Tesla met jullie, want wat is er veel nieuws geweest rondom dit aandeel. Van groot aandeelhouders die aandelen verkopen tot problemen met de remmen in China en het terugvallen van het marktaandeel van Tesla naar slechts 4,8% in Nederland. En dat zie je terug in de koers van dit aandeel, het werd zwaar afgestraft en daalde met -40% in de afgelopen maanden. Met de ledenservice pakten we de daling mee en ook nu zitten we alweer in positie.
Verder neem ik met jullie de grafiek van Microsoft door, een aandeel waar we al vaak mee gescoord hebben het afgelopen jaar. Bij Microsoft regent het alleen maar goed nieuws, van de torenhoge waarde van het bedrijf tot de uitrol van Windows 11. En hoe gaat het Ali Baba? Het bedrijf heeft last van de handelsoorlog tussen China en Amerika en werd op de beurs afgestraft. Wat brengt de toekomst voor Ali Babe? Een break-out of een fake-out? Je ziet het in deze video.

Wil je lid worden van de ledenservice? Kijk op https://www.freedomfundbeleggen.com

Crypto’s handelen via Binance? Je krijgt via deze link 20% van je fees terug. https://accounts.binance.com/en/register?ref=DFR11B0W

(Ad-affliate, ik krijg ook 20% van je fees zonder dat het jou iets kost. Zo support je mijn kanaal en help je mijn kanaal en content.)


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>