June 25

Binance Liquiditeit | Passief inkomen verdienen met Crypto

0  comments

Met deze link schrijf je je in bij Binance om 20% van je transactiekosten terug te krijgen!

https://accounts.binance.com/en/register?ref=DFR11B0W
Ad-affiliate, wij krijgen beide 20%. Win-win!


Twee weken geleden kon je zien hoe ik 1000 usd investeerde in 2 liquiditeitspools op Binance. Deze Binance liquiditeit zorgt ervoor dat ik elke dag passief inkomen verdien, deze week ben ik opnieuw in een aantal liquidity pools gestapt. Ik genereer zo inkomen uit mijn cryptomunten en laat ze voor me werken. De overige coins zitten in het locked liquidity programma van Binance waardoor ik rendement krijg over de periode dat ze hierin zitten. In deze video laat ik je zien hoe dit werkt en hoeveel passief inkomen in elke dag bijgeschreven krijg met deze tactiek. Een strategie die tot nu toe al heeft gezorgd voor extra rendement op mijn cryptomunten. Ook weten hoe dit werkt? Kijk mijn eerste video: https://youtu.be/yctHAPwKgLQ

Het percentage fees verschilt per dag en is afhankelijk van het handelsvolume op Binance maar ligt voor de meest bekende cryptomunten tussen 10 en 30% op jaarbasis.


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>