June 23

Bux Token Crasht | Update & Verwachting Bux Crytpo (Bux Zero, Uniswap en Sushiswap)

0  comments

Schrijf je in via: https://getbuxcrypto.com/create-account/p8MKPA

AD- Affilliate: Met deze link schrijf je je in bij Binance om 20% van je transactiekosten terug te krijgen:
https://accounts.binance.com/en/register?ref=DFR11B0W

Hoe gaat het nu met de Bux Token? In deze video neem ik met jullie door hoe de Bux Token ervoor staat. Na de plotselinge koersverhogingen van begin dit jaar, lijkt de token nu zijwaarts te trenden met af en toe een prik omlaag. Moeten we ons zorgen maken over de koers van de token? Is dit de zoveelste shitcoin? Hoezo gaat de token niet door het dak? Ik benoem een aantal redenen die er voor mij voor zorgen dat ik het vertrouwen in de munt niet verloren ben en die er zelfs voor zorgen dat ik middels de limietorders kleine trades doe in het zijwaartse trendkanaal waar de token nu in zit. Het aankomende integreren van Bux Zero met Bux Crypto bijvoorbeeld. Waardoor Bux Zero handelaren ook in de token kunnen handelen, maar ook de marketingactiviteiten van Bux en de brug die gebouwd en getest wordt tussen uniswap, sushiswap en Bux Crypto. Ook heeft Bux plannen de token meer in te zetten als utility token, waar deze token oorspronkelijk ook voor bedoeld was. Gaat de Bux Token hetzelfde werken als de Binance coin? We weten het niet. Maar ik geef het de tijd, want ik heb nog steeds vertrouwen in de Bux Token!


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>