June 20

Hoe Werken Liquidity Pools | Binance Passief Inkomen Met Crypto

Passief inkomen is hot! Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is met liquidity pools op Binance. Dit is een van de pijlers van Freedomfund beleggen. Wil je weten hoe dit werkt? Bekijk de video hieronder.

Met deze link schrijf je je in bij binance om 20% van je transactiekosten terug te krijgen!

https://accounts.binance.com/en/register?ref=DFR11B0W

Ad-affiliate, wij krijgen beide 20% van je transactiekosten, win-win!

Kijk mee hoe ik 1000 usd investeer in 2 liquiditypools op Binance. In deze video probeer ik op een simpele manier uit te leggen hoe de liquidity pools op Binance werken. De afgelopen tijd heb ik veel onderzoek gedaan en ben ik in een aantal pools gestapt. Ik ga uitleggen om door crypto munten in een liquidity pool te steken je passief inkomen kan genereren. Het percentage fees verschilt per dag en is afhankelijk van het handelsvolume op Binance maar ligt voor de meest bekende cryptomunten tussen 10 en 30% op jaarbasis. Verder sta ik stil bij de risico’s van Binance en het investeren in blockchains door munten in een liquiditypool te stoppen. Verder vertel ik je meer over mijn strategie om op deze manier een duurzaam rendement te maken op mijn vermogen.


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>