June 20

Aandelen Shell | 3 redenen om nu te kopen! Koers naar €30?

0  comments

Aandelen Shell waren groot in het nieuws van de week. Het Financiële dagblad kopte: SHELL geen weduwen- en wezenfonds meer! Is het inderdaad zo dat Shell vergane glorie is? Is Shell nu een aandeel voor de swing traders of hoort dit aandeel nog gewoon thuis in een lange termijn dividend portefeuille?

In deze video noem ik drie redenen om toch voor Shell aandelen te kiezen in 2021.

Aandelen Shell zijn vaak de meest verhandelde aandelen in Nederland. Het FD waarschuwt dat aandelen shell nu niet meer een wezen- en weduwe fonds is. Is het gedaan met de kracht van Shell of zijn er juist meer kansen dan ooit? Ik denk dat nu de perfecte tijd is om aandelen shell te kopen. In deze video geef ik je drie redenen die mij overtuigen van het aandeel Shell. Van het stijgen van de olieprijzen, die maar omhoog blijven gaan, tot de plannen van Shell om steeds meer assets te verkopen. Ik denk dat we nog een piek gaan zien. Gaan we naar 20 of 30 euro? Wie zal het zeggen, maar wellicht staat Shell er over een jaar heel anders voor.

Veel kijkplezier, groeten Arne

Handelen in Crypto op Binance? Meld je aan via deze link en ontvang 20% van je fee terug: https://accounts.binance.com/en/register?ref=DFR11B0W

Ad-affliate, we krijgen beide 20% van je fee, win-win!

Wil je lid worden? Kijk dan op: https://www.freedomfundbeleggen.com


Tags


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>