June 21

Lid worden

Leuk dat je overweegt om lid te worden van mijn signaaldienst! Ik ga je laten zien hoe je door juist te beleggen een hoog rendement kunt krijgen op je vermogen. Ik ben gestart met een bedrag van 2000 euro en iedere maand stort ik een bedrag bij.

Beleggen doe ik via het handelsplatform Bux en via de broker DeGiro. Maar jij kan dit natuurlijk ook via je eigen broker doen. De komende maanden zal ik vooral via Bux handelen omdat Bux geschikt is voor beleggen met kleine bedragen. Op het moment dat mijn vermogen ongeveer 5000 euro bedraagt ga ik een deel beleggen via de DeGiro.

Het maakt niet met welk bedrag je mee gaat doen. De posities die ik open bedragen 5% of 10% van mijn accountwaarde. De aankopen zijn dan 100 of 200 euro per transactie. Dit percentage kun jij ook hanteren met je eigen startkapitaal.

De leden die nu meedoen zijn gestart met een bedrag tussen 300 euro en 4000 euro. Het maakt niet uit als je met een klein bedrag start. Het belangrijkste is dat je maandelijks een bedrag bijstort zodat je de komende jaren de interessante aandelen tegen de juiste koers kan kopen.

Ik verwacht ongeveer 4 posities per maand aan te kopen.

Op het moment dat je lid bent geworden kun je direct inloggen op de ledenportal. De ledenportal is ingedeeld in 3 groepen:

Lopende en gesloten posities

Hier vind je alle informatie over de lopende posities. Op 19-6-2020 lopen er 4 posities. Je kan zelf beoordelen of je deze wilt volgen. Een aantal positie staan al flink in de winst. Maar er zullen ook posities zijn waarop je vandaag tegen een betere koers kan instappen. Maar wees gerust, er komen iedere week kansen voorbij!

Watchlist

De watchlist is een lijst met geselecteerde aandelen welke ik al jaren volg en welke ik goed ken. De lijst kun je onderverdelen in Marktleiders en platformbedrijven, Dividendaandelen en Rising Stars. De laatste categorie zijn technologische geori├źnteerde jonge bedrijven welke vaak nog verlieslatend zijn. Deze hebben een hoger risicoprofiel maar daarentegen staat dat de rendementen gigantisch kunnen zijn. In dit soort bedrijven beleg ik graag met maximaal 5% van mijn vermogen. Hoe is Tesla ooit begonnen?
Per aandeel vind je informatie over het bedrijfsmodel en mijn visie op de koersontwikkeling de komende jaren. Per aandeel geef ik aan wat de instapniveaus zijn. Op deze wijze verzeker ik mijzelf ervan dat ik scherp aankoop.

Ledenvlogs

Naast de vlogs op mijn Youtube kanaal maak ik iedere week een vlog voor de leden. De onderwerpen zijn afhankelijk van de vragen die ik krijg van de leden. Omdat ik nu merk dat veel onervaren beleggers zich aanmelden gaan de vlogs nu vooral over het gebruik van het handelsplatform. Bijvoorbeeld: Hoe voer ik een transactie uit als de markt open is, hoe plaats ik een order die alleen uitgevoerd wordt bij het raken van een vooropgesteld koersniveau. Daarnaast leg ik uit hoe het begrip Moneymanagement werkt als je gaat beleggen.

De komende tijd zal ik veel tijd besteden aan het maken van analyse-artikelen zodat jij weet waarom je een positie in een aandeel hebt genomen.

Zeker voor nieuwe beleggers is dit een goedkope en leuke manier om kennis te maken met beleggen op de beurs. Je leert er heel veel van en voor de prijs hoef je het niet te laten!

Heel veel plezier en laat het me weten als je vragen of opmerkingen hebt.
Groeten Arne


Tags

aandelen, aandelen kopen, aandelen kopen 2020, beginnen met beleggen, beginnnende belegger, beleggingssignalen, Bux, degiro, handelssignalen, signaaldienst


You may also like

Shell cijfers q1 2022

Shell cijfers q1 2022
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>